Serieus Langedijk ligt op koers! (Foto: Ruben Gieling)

Serieus Langedijk ligt op koers met geldinzamelingsactie

Gepubliceerd op:
15/8/2021 19:36
29/12/2020 20:11
Door:
Redactie

LANGEDIJK - Serieus Langedijk is sinds 27 december 12.00 tot 1 januari 00.00 uur bezig met non-stop radio en tv uitzendingen om geld in te zamelen voor Voedselbank Langedijk. Om de radioluisteraars en televisiekijkers volledig op de hoogte te houden wordt elke avond rond de klok van acht uur de tussenstand doorgegeven hoe hoog het bedrag is dat is binnengehaald.

Dinsdagavond stond het bedrag van 3478 euro op de teller. Volgens Stef Callenbach wordt er wel gebeld om te doneren en een plaatje aan te vragen, maar daar mag best nog een schepje bovenop. ‘’We zijn de laatste dagen in een rollercoaster beland,’’ zegt Stef. ‘’We waren live in de uitzending van Radio 538. Ze wensten ons succes en hebben ook nog een geldbedrag gedoneerd.’’ Op dinsdag 29 december kregen wij nog een grote verrassing; niemand minder dan Giel Beelen was telefonisch in de uitzending om hen succes te wensen.

Leuke acties

Verder opvallend veel leuke en aparte acties. ‘’Zo liet mijn broertje zijn hoofd kaalscheren, schoonzusje en nichtje hun haar paars verven, doneerden ook nog eens mensen vijfhonderd euro en ga ik hiervoor mijn haar blond laten verven.’’

Bingo

Woensdagavond wordt er een Bingo georganiseerd van 20.00 tot 23.00 uur, met mooie prijzen beschikbaar gesteld door Langedijker ondernemers. Koop nu je bingokaarten en doe morgenavond gezellig mee: www.serieuslangedijk.nl/bingo!

Breed luistergebied

Mensen kunnen dus een plaatje aanvragen en gelijk een bedrag doneren op www.serieuslangedijk.nl/doneer. De activiteiten van Serieus Langedijk zijn live te zien op televisie op Ziggokanaal 42 in Langedijk, op FM-radio 107.2 (Langedijk, Heerhugowaard, Bergen) en tevens te beluisteren in Alkmaar stad op Ziggo kanaal 36. Ook de bewoners van Schermerhorn en Graft-de Rijp kunnen luisteren op Ziggo kanaal 42 en een plaatje aanvragen door geld te doneren.

Laatste Nieuws

Uitgelicht