Vrijwilliger Worden

Persoonlijke Gegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Interesses

Motivatie

We hebben je aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog een keer of stuur een mail naar info@serieuslangedijk.nl.

Heb jij je altijd al in willen zetten voor ons mooie dorp, vind je Serieus Langedijk helemaal geweldig en wil je graag helpen of verveel je je gewoon en denk je dat wij jouw hulp goed kunnen gebruiken? Meld je hier dan aan om vrijwilliger te worden.

Aanmelden houdt niet in dat je meteen vrijwilliger bent, wij nemen contact met je op wanneer we iemand nodig hebben met jouw talenten.

Sociale Media

Spendeer jij het grootste deel van de dag op Instagram, Facebook en andere social media platformen? Hou de sociale media bij van Serieus Langedijk. Reageer op reacties, plaats posts en help de pagina's zo groot mogelijk te laten groeien. Ook ben je moderator van de Twitch chat en de berichten die op beeld komen.

Redactie

Nieuwsberichten zijn heel belangrijk voor Serieus Langedijk. Als onderdeel van de redactie houd je je bezig met het schrijven van artikelen over gebeurtenissen rondom de actie. De redactie houdt zich ook bezig met het bijhouden van hoogtepunten

Techniek

Weet jij alles van beeld en geluid en heb je de drang om alles zonder storingen te laten verlopen? Bij de techniek zorg je ervoor dat storingen zo snel mogelijk verholpen worden zonder dat de kijkers het doorhebben en zorg je dat alles op beeld er altijd top uitziet en klinkt.

Presentatie

Ben jij een ras entertainer en is presenteren echt jouw ding? Ga mee op pad om interviews af te nemen en items te presenteren.

Productie/Programmering

Creatief zijn en goed met plannen zijn belangrijk eigenschappen voor iemand in de productie. Zet het programma in elkaar, maak afspraken met gasten en zorg dat alle aanvragen in de afspeellijst belanden.

Videobewerken

Ben jij supersnel met het bewerken van video's? Als videobewerker zorg jij ervoor dat alle geschoten items bewerkt worden en zorg jij dat er iedere dag hoogtepunten online kunnen komen.

Cameraman/vrouw

Maak jij de mooiste shots? Als cameraman/vrouw maak zorg jij dat alles in de studio mooi in beeld komt en ga je ook mee op pad om items te schieten.

Spotter

Mis jij niks van Serieus Langedijk? Als spotter kijk je live mee en hou je bij wanneer er dingen gebeuren die leuk zijn voor in de hoogtepunten of andere video's.