Na de officiële opening van Serieus Langedijk deed wethouder Nils Langedijk samen met dochter Eva de eerste donatie in de brievenbus. (Foto: Theo Annes)

Wethouder Nils Langedijk opent Serieus Langedijk

Gepubliceerd op:
15/8/2021 19:36
27/12/2020 15:06
Door:
Redactie

LANGEDIJK - Van 27 december tot en met 31 december houdt Serieus Langedijk een radiomarathon om geld in te zamelen voor Voedselbank Langedijk. Vanmiddag werd om 12.00 uur symbolisch het startschot gegeven voor deze actie. Helaas mocht er niemand naar binnen vanwege de corona maatregelen, dus wethouder Nils Langedijk verrichte samen met dochter Eva in de regen de openingshandeling.

Opbrengst is voor Voedselbank Langedijk

Didier, Thomas en Stef zullen elke dag te zien en te horen zijn op www.serieuslangedijk.nl. Stef Callanbach: ‘’De week zit vol leuke activiteiten. Zo hebben we een 90’s uur, fout kerst uur, en songfestival uur. Tijdens deze week kunt u geld doneren via www.serieuslangedijk.nl/doneer. Natuurlijk mag ook iedereen zijn favoriete plaat aanvragen.’’

Kijk live mee op www.serieuslangedijk.nl en houd de Facebookpagina van Serieus Langedijk in de gaten voor al het laatste nieuws.

Laatste Nieuws

Uitgelicht