Stef Callenbach, Didier Ruijter, Nicky Roos, Thomas Lute en Ruben Gieling maken Serieus Langedijk. (Foto: Robin Kors)

Serieus Langedijk: radio marathon voor de Voedselbank

Gepubliceerd op:
15/8/2021 19:36
23/12/2020 15:36
Door:
Redactie

LANGEDIJK - Van 27 december tot en met 31 december houdt Serieus Langedijk een radiomarathon om geld in te zamelen voor Voedselbank Langedijk. Op 27 december wordt om 12.00 uur symbolisch het startschot gegeven voor deze actie.

Opbrengst is voor Voedselbank Langedijk

Didier, Thomas en Stef zullen elke dag te zien en te horen zijn op www.serieuslangedijk.nl. Stef Callanbach: ‘’De week zit vol leuke activiteiten. Zo hebben we een 90’s uur, fout kerst uur, en songfestival uur. Tijdens deze week kunt u geld doneren via www.serieuslangedijk.nl/doneer. Natuurlijk mag ook iedereen zijn favoriete plaat aanvragen.’’

Koken met Carla

Iedere dag wordt er rond de klok van 17.00 uur live in de uitzending gekookt door Carla van de Voedselbank. Zij laat zien wat je allemaal voor lekkere gerechten kunt maken met de producten die in de voedselpakketten zitten.

Bingokaarten

‘Woensdag 30 december vanaf 20.00 uur is er tijdens de uitzending een bingo. Met prijzen van lokale bedrijven. Helemaal corona-proof en vanuit uw eigen woonkamer. Via www.serieuslangedijk.nl/bingo kunt u bingokaarten kopen, uiteraard is de opbrengst voor het goede doel.

Sponsoren aan het woord

Serieus Langedijk heeft al vele mooie lokale bedrijven die sponsoren. Deze bedrijven worden tijdens de uitzending gebeld om iets te vertellen over hun bedrijf.

De bedoeling van Serieus Langedijk is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Voedselbank. Voedselbank Langedijk helpt mensen die (tijdelijk) worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen. Zij bieden hulp in de vorm van voedsel, kleding en een luisterend oor.

Kijk en luister mee via

www.serieuslangedijk.nl en houd de Facebookpagina van Serieus Langedijk in de gaten voor al het laatste nieuws.

Laatste Nieuws

Uitgelicht