Na een druk op de knop was het eindelijk zo ver: Serieus Langedijk 2022 is aan! (Foto: AGHeeremansPhotography)

Serieus Langedijk is aan!

Gepubliceerd op:
10/1/2023 12:53
27/12/2022 15:42
Door:
Redactie

ZUID-SCHARWOUDE - In aanwezigheid van Jack van Kleef en Geert de Boer van zorgtuinderij Oosterheem, samen met een aantal van hun bewoners, opende burgemeester Poorter vanmiddag met een druk op de knop de editie 2022 van Serieus Langedijk!

Na een paar ‘technische gedoetjes’, zoals een niet goed aangesloten kabel en een niet werkend televisiekanaal, was het ruim een half uur later dan gepland dan toch zo ver en mochten de dj’s Didier, Stef en Thomas eindelijk ‘los’!

Onder lovende woorden van Maarten Poorter die nog maar een half jaar de burgervader van Dijk en Waard is, maar al veel enthousiaste verhalen heeft gehoord over dit mooie evenement, liepen de mannen naar de dj-ruimte waar ze de komende dagen 24/ zitten opgesloten. Daar is, anders dan vorig jaar, deze keer alle gelegenheid voor mensen om live aanwezig te zijn bij de uitzending van Serieus Langedijk, radio (en tv) voor het goede doel.

Stef, Didier en Thomas maken weer vijf dagen lang radio voor het goede doel. - AGHeeremansPhotography

Elke dag is café De Schelvis vanaf 14.30 uur geopend voor een bakkie koffie of een biertje (opbrengst is voor het goede doel!), voor mensen met leuke initiatieven om geld op te halen, voor mensen die een donatie komen doen, en voor iedereen die tijd en zin heeft om Serieus Langedijk optimaal te ervaren.

Programma

Vrijdag 30 december wordt een drukke en gezellige dag want dan zijn dj Marcel Meijer (15.30 uur), Lady en de Vagebond (21.00 uur) én dj Frenkie Quenteiro (22.30 uur). Zaterdag is de klapper met de Serieus Langedijk Afterparty waar je samen met de dj’s de grote ontknoping van SL2022 en het nieuwe jaar kan komen vieren. De kaartverkoop voor dit feest gaat hard, bestel je kaarten op serieuslangedijk.nl/tickets!

Een van de bewoners van Oosterheem was heel blij dat hij bij dit moment was en gaf de burgemeester een dikke knuffel. - AGHeeremansPhotography

Serieus Langedijk is live te zien op tv (in Alkmaar en Dijk en Waard via Ziggo: voorkeuzekanaal 47, in Alkmaar via KPN: voorkeuze kanaal 1504), te luisteren op radio (via de ether: FM107.2, digitaal via de kabel: via Ziggo, voorkeuzekanaal 915 en via KPN, voorkeuzekanaal 1204. Vijf dagen lang kan jij jouw favoriete plaat aanvragen, een inzamelingsactie starten of gewoon meegenieten van alle mooie en indrukwekkende momenten die tijdens de uitzending gebeuren. Hou voor het laatste nieuws www.serieuslangedijk.nl in de gaten of de Facebookpagina van Serieus Langedijk.

Laatste Nieuws

Uitgelicht