Lokale radio voor lokaal doel: ‘Serieus Langedijk’ weer te volgen op Streekstad Centraal

Gepubliceerd op:
11/1/2024 9:55
27/11/2023 12:00
Door:
Redactie

Radio, maar dan echt: een marathon door lokale radiotalenten, met muziek, verhalen en veel verbinding. Dat is 'Serieus Langedijk', inmiddels een traditie waar in de hele regio naar wordt uitgekeken. Samen met luisteraars zamelen de dj's geld in voor het goede doel. Dit jaar is dat doel Wonen Plus Welzijn.

"Er wordt heel hard gewerkt door heel veel mensen", benadrukt Marc van der Leeden van Serieus Langedijk. Want radio op dit niveau moet op beeld én op zender. Alles moet kloppen. Dat het lokaal is maakt Serieus Langedijk extra aantrekkelijk voor luisteraars en andere betrokkenen. Ook Peter de Wit van Wonen Plus Welzijn benadrukt graag hoe belangrijk dat is, verbinding voor de mensen in de buurten. Want dat kan beter en Serieus Langedijk laat zien hoe.

Bij vorige edities ging de opbrengst naar de Voedselbank Langedijk, Stichting Help Elkander en zorgtuinderij Oosterheem. Deze keer is het dus de stichting van Peter de wit, Wonen Plus Welzijn. En dus staat de komende dagen alles wat er in café De Schelvis gebeurt in het teken van lokale radio.

De radiomarathon is nog tot en met zondag 31 december te volgen op Streekstad Centraal, zowel via de radiozender (107.2FM) als het televisiekanaal (Ziggo kanaal 47, KPN kanaal 1504). Uiteraard is de actie ook te volgen op de website van Serieus Langedijk. Daar kunnen ook donaties worden gedaan voor het goede doel.

Laatste Nieuws

Uitgelicht