Het goede doel van Serieus Langedijk 2021 is bekend!

Gepubliceerd op:
10/10/2021 18:58
10/10/2021 19:00
Door:
Stef Callenbach

ZUID-SCHARWOUDE - Na het grote succes van de editie van 2020, waarin er €20.000 is opgehaald voor Voedselbank Langedijk is het team van Serieus Langedijk alweer druk bezig met de editie van 2021.

Een nieuwe editie betekent ook een nieuw goed doel. Het team heeft in de omgeving gekeken naar een prachtig goed doel voor de editie van 2021 en zijn met z’n alle erop uit dat het nieuwe goede doel ‘Stichting Help-Elkander’ wordt.

Vakantie: geen luxe maar noodzaak

Gezinnen die in armoede leven hebben het zwaar. Dagelijks rondkomen met een (te) klein budget zorgt voor veel stress en langdurige psychische druk. Die vicieuze cirkel van opbouwende spanning kan doorbroken worden door die mensen even een week een onbezorgde vakantie te bieden.

De stichting Help-Elkander wil voor die mensen een oplossing bieden door ze één keer per jaar er even helemaal verzorgd tussenuit te laten gaan om de batterij weer op te laden.

Veel vergelijkbare instanties beperken zich tot het aanbieden van een deeloplossing, zoals het aanbieden van een vakantieverblijf zonder erbij stil te staan dat men er (zonder middelen) ook nog naar toe moet zien te komen en men zelf voor eten moet zorgen. Laat staan dat er aan gedacht wordt dat kinderen graag van de aangeboden attracties gebruik willen maken of aan ander (betaald) vermaak willen deelnemen. Stichting Help-Elkander zorgen er voor dat ook dat kan.

Van 27 tot en met 31 december proberen de DJ’s Didier, Stef en Thomas een fantastisch bedrag op te halen voor deze prachtige stichting.

Laatste Nieuws

Uitgelicht